Perinteinen kesäretki

Joka kesä huippukohta ja retki Hämeenkyröön Mäkipään Ranen autofarmille. Sääkin suosi taas retkeä, vaikka ajoittain näytti aika sateen uhkaiselta. Tänä vuonna oli uusi kohde kirppari Oskarin Olohuone, joka on uusi kannatusjäsenemme. Usein ennen olemme käyneet L.A.-kirppiksellä Hämeenkyrössä. Nyt L.A.:n tiloissa on uusi yrittäjä. Toivotaan menestystä, ainakin hän mainosti aktiivisesti tuloamme kirpparille.

Rane esitteli perinteiseen tapaan auto kokoelmaansa ja se sen kehitystä. Aina jotain siellä tapahtuu, kun Rane tiivistää kokoelmaansa sen ytimeen, eli Fiatteihin. Sitä paitsi Ranen tarinointi on jotenkin maagista. Tarinoita jaksaisi kuunnella vaikka kuin kauan ja paljon. Hyrsysyssä ilmestyy elo-syyskuun taitteessa tarinoiden 82. jakso. Kuvakin todistaa, että piha oli täynnä autoja ja väki tukkii tallin oven taustalla.

Oli siellä myynnissä yksi Renault (4CV Sport). Ryppypemppu on tosi sympaattinen auto. Siitä saisi suoraan ajoon yhden Euroopan autoistumisen ikonin. 

Kukkokahvila pidensi aukioloa meidän takia. Varmaan se kannatti, koska meitä oli 50 kahvittelijaa, joille kerho perinteisesti tarjosi eväät. Ensi vuonna sitten taas uudestaan!   

mpz