North Kustom Fabric vierailu

Tampereen seudun mobilistit vieraili  8.10. ihmettelemässä North Kustom Fabricationin osaamista Kangasalla. Ja ihmettelyä ja hämmästelyä visiitin alku olikin. Janne Vepsä on aikamoinen peltivelho ja suora tavara muuttaa miehen käsissä muotoaan kulloiseenkin projektiin sopivaksi.

Janne on toiminut päätoimisena yrittäjänä nyt 5 vuotta, joista 4 Kangasalan Lentolan alueella. Oman yrityksen ohella Janne tekee peltitöitä muidenkin yritysten projekteille, eikä sitä työn laadun nähtyään tarvitse ihmetellä. Vaikka hallin pihalla olikin kustomoituja autoja, Janne kertoi tehneensä viime aikoina enemmänkin entisöitävien autojen peltitöitä. Nytkin työn alla oli 30-luvun Adler, joka oli aloitushetkellä melkoinen tilkkutäkki.

Pitkän linjan harrastajan harrastus on siis muuttunut kokopäiväiseksi työksi. Ja työtä riittää. Jos tällä hetkellä haluaisi koko auton peltityöt tehtäväksi, aihion voisi viedä Jannen pajalle helmikuussa. Jannella on yhteistyökumppaneita, joiden toimesta hoituu hiekka-/muut puhallushommat, hapotukset, kromaukset. Kannattaa siis olla tarvittaessa yhteydessä. 

Teksti Mikko Heimo kuvat Petri Kata

Lisää kuvia Kuvat osioissa