Kahvitarjoilua Mustassalahdessa

Keskiviikkona (18.9.) vaikutti Mustalahti melko hiljaiselta. Ei näkynyt kulkukoiraakaan! Pari unohtuneen näköistä käyttöautoa oli parkissa. Illan mittaan selvisi, että yksi laivoista oli ajossa ja autot olivat henkilökunnan autoja. 

Tarjanne oli talviparkissa ja muutama muu laiva kiinni kaijassa, nekin ilmeisesti jo jäitä odottelemassa. Tarjanteen halkopinokin oli syöty viimeistä klapia myöten. 

Mutta, autoja ja väkeä alkoi kertyä paikalle. Sää oli parasta A-ryhmää. Kaikkiaan autojen määrä ylitti 20 autoa. Joskus kesälläkin automäärä voi  alittaa sen, tosin silloin vaaditaan kova sade. Autot ja ihmiset olivat kaikille tuttuja Mustiksen kanta perusjoukkoa, jotka oletettavasti ovat samoja, jotka tulevat myös kesän mahdollisina sadepäivinä.

Kahvilapalvelujen loputtua Kosti toi satamaan matkailuautonsa, jossa oli kahvitarjoilu. Melkein uskomaton palvelu Mustiksen porukalle, kun se maksoi vain Kostille, eikä "asiakkaille". Kosti oli paikalla myös tiistaina, kaksipyöräisten illassa. Käyttösopimuksemme mukaan vielä on jäljellä kaksi Mustanlahden keskiviikkoa, että vielä nähdään!      

Juttu ja kuvat mpz