Fully booked

Elokuu on varmasti  ollut Mustiksen historian paras, alkaen vuodesta 2002. Jokainen keskiviikko on ollut satama täynnä autoja, niin että viimeiset tulijat ovat joutuneet ajamaan kunniakierroksia.

Väkeä on ollut myös hyvin. Leilan kioskilta syötiin makkarat 28.8. hetkessä loppuun. Mutta on sataman kiinteissä ravintoloissakin on ollut väkeä, vaikka Särkänniemi näytti suljetulta. Sää on ollut elokuun jokaisena keskiviikkona hieno, aurinkoinen ja lämmin, tosin sateen uhkaa ja jopa sadekuuroja matkalla maaseudulta kaupunkiin ja satamaan on ollut.

Mustanlahden käyttölupa jatkuu vielä syyskuun, mukaan lukien keskiviikon 2. lokakuuta. Ikävä kyllä ravintolatoiminta loppuu syyskuun loppuun. Mutta ollaanhan me oltu joskus toukokuussa termoskahvien ja retkipöydän kanssa fiilistelemässä. Että nähdään vielä syyskuussa Mustassalahdessa!

Miten sitten ensi vuonna? Se on meille vielä hieman epäselvää. Sataman korjaustöiden piti alkaa keväällä tai kesällä 2025, mikä estäisi sataman käytön kokoontumisajon paikkana. Nyt kuitenkin on tullut tietoja, että ehkä töiden aloitus siirtyy. Satamapäällikkö Tuomas Salovaara on luvannut selvittää asian.

 

Mustis elokuussa 2024

Kuvat mpz (Kuvia on jokaiselta elokuun keskiviikolta)

Täältä pääset katselemaan lisää kesäisiä tunnelmia Mustanlahden keskiviikkotapaamisista